Yoga & massage, a match made in heaven

Yoga is een hele fijne manier om je spieren los te maken. Maar eens in de zoveel tijd heb ik iets extra’s nodig. Dan trakteer ik mijzelf op een massage. Het was even zoeken naar een fijne masseur. De een was te zacht, bij de ander had ik het gevoel uit elkaar getrokken te worden. Maar nu ben ik al even op mijn plek bij Dianne van Theramas. Dianne stelt je op je gemak en stemt de massage af op jouw behoefte. Na een actieve week is het heerlijk om plaats te nemen op Dianne’s tafel en mijn spieren los te laten maken.

Mijn favoriet is de sportmassage, een stevige massage die ervoor zorgt dat je vermoeide spieren er weer tegenaan kunnen. Maar je kunt bij de Dianne ook terecht voor een heerlijke ontspanningsmassage, stoelmassage of een zwangerschapsmassage. Net als yoga activeert massage je parasympatisch systeem, het systeem dat voor ontspanning in je lichaam zorgt. Het verlaagt je bloeddruk en je hartslag en de aanrakingen zorgen voor de aanmaak van endorfine. Een massage is een onderhoudsbeurt voor je hele lijf. Bij Theramas loop je soepel en ontspannen de deur uit. Door yoga te beoefenen behoud je het effect.

Ook een fijne massage proberen? Als klant van Anna’s Yoga Tree profiteer je nu van 10 procent korting op een massage bij Theramas. Neem een kortingskaartje mee uit de studio, of gebruik code Anna’s Yoga Tree 09.

Geef een reactie