Anna's Yoga Tree

Anna’s Yoga Tree is een kleinschalige yogaschool in/aan de wijken Overvecht, Tuindorp en Ondiep in Utrecht. Bij Anna’s Yoga Tree is iedereen welkom. Onze groepen zijn bewust klein, zodat we je veel persoonlijke aandacht kunnen geven. We weten wie je bent en houden rekening met jouw lijf. We dagen je uit én we helpen je je lijf en grenzen te leren kennen.

We zijn een community.  Jong,oud, fitgirl of een lijf met kwetsbaarheden, je past er altijd tussen. Door elkaar te leren kennen creëren we een veilige plek, waarin je yoga op jouw manier kunt doen.  Na de les drinken we samen thee, maar er is niets verplicht.

Yogatradities uit India geankerd aan de westerse fysiotherapie. Je leert je lijf en je hart kennen. Yoga als onderdeel van een gezonde lifestyle.

Over Anna

Hoi! Ik ben de oprichter van Anna’s Yoga Tree. Oorspronkelijk was ik sociaal wetenschapper. Ik moest niets van mindfullnes of yoga hebben. Ik had last van hardnekkige migraines en nadat ik alles al had geprobeerd heb ik yoga toch een kans gegeven. Yoga heeft mij de relatie met mijn lijf teruggegeven. Ik deed een Teacher Training bij Trimurti Yoga voor mijn eigen plezier en vanuit lesjes in de huiskamer is Anna’s Yoga Tree ontstaan. Het maakt mij blij om je te ondersteunen bij een gezonde lifestyle: Of je nu meer rust en balans zoekt of vooral je kracht en lenigheid wil oefenen. Jij bent de expert van jouw lijf is mijn motto. Ik heb een fascinatie voor de werking van het menselijk lichaam en in 2018 ben ik gestart met de deeltijd opleiding fysiotherapie, zodat ik met nog meer kennis gerichte aanwijzingen kan geven in mijn yogalessen.