Anna's Yoga Tree

Anna’s Yoga Tree is een kleinschalige yogaschool in/aan de wijken Overvecht, Tuindorp en Ondiep in Utrecht. Bij Anna’s Yoga Tree is iedereen welkom. Onze groepen zijn bewust klein, zodat we je veel persoonlijke aandacht kunnen geven. We weten wie je bent en houden rekening met jouw lijf. We dagen je uit én we helpen je je lijf en grenzen te leren kennen.

We zijn een community.  Jong,oud, fitgirl of een lijf met kwetsbaarheden, je past er altijd tussen. Door elkaar te leren kennen creëren we een veilige plek, waarin je yoga op jouw manier kunt doen.  Na de les drinken we samen thee, maar er is niets verplicht.

Yogatradities uit India geankerd aan de westerse fysiotherapie. Je leert je lijf en je hart kennen. Yoga als onderdeel van een gezonde lifestyle.

Anna eigenaar Anna's Yoga Tree Overvecht

 Anna

Hoi! Ik ben de oprichter van Anna’s Yoga Tree. Oorspronkelijk was ik sociaal wetenschapper. Ik moest niets van mindfullnes of yoga hebben. Ik had last van hardnekkige migraines en nadat ik alles al had geprobeerd heb ik yoga toch een kans gegeven. Yoga heeft mij de relatie met mijn lijf teruggegeven. Ik deed een Teacher Training bij Trimurti Yoga voor mijn eigen plezier en vanuit lesjes in de huiskamer is Anna’s Yoga Tree ontstaan. Het maakt mij blij om je te ondersteunen bij een gezonde lifestyle: Of je nu meer rust en balans zoekt of vooral je kracht en lenigheid wil oefenen. Jij bent de expert van jouw lijf is mijn motto. Ik heb een fascinatie voor de werking van het menselijk lichaam en in 2018 ben ik gestart met de deeltijd opleiding fysiotherapie, zodat ik met nog meer kennis gerichte aanwijzingen kan geven in mijn yogalessen.

 

Vera

 Vera heeft yoga jaren geleden ontdekt als een fijne manier om uit het hoofd en in het lijf te komen en zo meer rust te vinden. Dat smaakte naar meer en nu yogaat ze bijna dagelijks, en als het kan, het liefst buiten. Inmiddels heeft ze zich verdiept in yoga en meerdere opleidingen gevolgd, waarbij rustige vormen zoals yin yoga favoriet zijn.

In haar lessen geeft Vera graag aandacht aan wat goed voelt voor jouw lijf, hoe jij vandaag vertraging, ontspanning en versterking kan vinden. Een houding is bedoelt om in het lijf te komen en niet andersom, om je lijf in de houding te krijgen. Samen gaan we voor functionele yoga.

 

Vera Holweg docent Anna's Yoga Tree Utrecht Overvecht
Shona Lawson docent Anna's Yoga Tree Utrecht Overvecht

Shona

Shona has recently joined our team at Anna’s Yoga Tree.  She has a lovely calm and happy presence. Her passion are Flow and Vinyasa style classes. She has her own Flow class Thursday night and you will see her ocassionaly in a Hatha Yoga class.