Lessen

Hatha Yoga

In Hatha gaat het erom comfortabel in het oncomfortabele te worden. Je blijft lang in een yogahouding staan en voelt zo het fysieke en mentale effect. Je kunt het zo moeilijk of makkelijk maken als bij jou past: Ik bied altijd meerdere opties.

Rustige Hatha- Ladies only

In deze les doen we het iets rustiger aan, zodat er extra veel tijd in om het helemaal aan jou lichaam aan te passen.Er zijn wat minder staande houdingen, maar we gebruiken nog steeds onze actieve spierkracht.

Yin Yoga

Bij Ying gebruiken we veel rustige houdingen, vaak liggend en op de grond. We ontspannen de spieren en vanuit die ontspanning stretchen we, we blijven daarbij lang in de houding. Yin zorgt zo voor een diepe ontspanning en op termijn ook voor veranderingen in het bindweefsel.

Yoga in het Park

Lekker in de buitenlucht. Elke zaterdag in het Griftpark. Toegankelijke hatha yoga, een combinatie tussen actieve en ontspannende houdingen, voor iedereen geschikt.

Ouder & kind Yoga

Yoga met je kind, hoe fijn is dat? Samen ontspannen, houdingen aanhouden en plezier maken. Doe je ook mee? Voor kinderen vanaf vier jaar. Grootouders, tantes etc. zijn natuurlijk ook welkom! Yoga ervaring is niet nodig. De les duurt een uur en we sluiten af met een kopje thee of water. 16 euro per koppel