Lessen

Hatha Yoga

In Hatha gaat het erom comfortabel in het oncomfortabele te worden. Je blijft lang in een yogahouding staan en voelt zo het fysieke en mentale effect. Je kunt het zo moeilijk of makkelijk maken als bij jou past: Ik bied altijd meerdere opties.

Meer info over Hatha Yoga

Rustige Hatha- Ladies only

In deze les doen we het iets rustiger aan, zodat er extra veel tijd in om het helemaal aan jou lichaam aan te passen.Er zijn wat minder staande houdingen, maar we gebruiken nog steeds onze actieve spierkracht.

Meer over rustige Hatha Yoga

Yin Yoga

Bij Yin gebruiken we veel rustige houdingen, vaak liggend en op de grond. We ontspannen de spieren en vanuit die ontspanning stretchen we, we blijven daarbij lang in de houding. Yin zorgt zo voor een diepe ontspanning en op termijn ook voor veranderingen in het bindweefsel.

Meer info over Yin Yoga

Privéles

Wil je graag privéles? Gewoon omdat je het fijn vind om alle aandacht te krijgen, of omdat je een kwetsbaarheid hebt en graag alle tijd en ruimte wil hebben? Privéles kost 55 euro per uur. Behalve woensdag kun je op elke doordeweekse  dag een privéles boeken tussen 8.30 uur en 18.00 uur, neem hiervoor contact op met Anna

Ouder & kind Yoga

Yoga met je kind, hoe fijn is dat? Samen ontspannen, houdingen aanhouden en plezier maken. Doe je ook mee? Voor kinderen vanaf vier jaar. Grootouders, tantes etc. zijn natuurlijk ook welkom! Yoga ervaring is niet nodig. De les duurt een uur en we sluiten af met een kopje thee of water. 16 euro per koppel

Meer over Ouder & Kind Yoga

Outdoor Yoga

Een uurtje lekker buiten yoga beoefenen. Op het beschutte terras, lekker in het zonnetje.

Meer info over Outdoor yoga