Lessen

Hatha Yoga

In Hatha gaat het erom comfortabel in het oncomfortabele te worden. Je blijft lang in een yogahouding staan en voelt zo het fysieke en mentale effect. Je kunt het zo moeilijk of makkelijk maken als bij jou past: Ik bied altijd meerdere opties.

Meer info over Hatha Yoga

Rustige Hatha- Ladies only

In deze les doen we het iets rustiger aan, zodat er extra veel tijd in om het helemaal aan jou lichaam aan te passen. Er zijn wat minder staande houdingen, maar we gebruiken nog steeds onze actieve spierkracht.

Meer over rustige Hatha Yoga

Yin Yoga

Bij Yin gebruiken we veel rustige houdingen, vaak liggend en op de grond. We ontspannen de spieren en vanuit die ontspanning stretchen we, we blijven daarbij lang in de houding. Yin zorgt zo voor een diepe ontspanning en op termijn ook voor veranderingen in het bindweefsel.

Meer info over Yin Yoga

Flow Yoga

Flow van houding naar houding in deze dynamische les.  Flow yoga is geïnspireerd op  Vinyasa yoga.

Meer over Flow Yoga

Hatha Flow Yoga

De dynamiek van Flow Yoga gecombineerd met de rust van Hatha Yoga.

Meer info over Hatha Flow yoga

Ouder & kind Yoga

Yoga met je kind, hoe fijn is dat? Samen ontspannen, houdingen aanhouden en plezier maken. Doe je ook mee? Voor kinderen vanaf vier jaar. Grootouders, tantes etc. zijn natuurlijk ook welkom! Yoga ervaring is niet nodig. De les duurt een uur en we sluiten af met een kopje thee of water.

Meer over Ouder & Kind Yoga

Ouder & Peuter Yoga

Een yoga avontuur voor de allerjongsten. Voor peuters van ongeveer 2,5 tot vier jaar. Samen yogaliedjes zingen, plezier maken met yogahoudingen en ontspannen.

Meer over Ouder & Peuter Yoga

 

 

 

Privéles

Wil je graag privéles? Gewoon omdat je het fijn vindt om alle aandacht te krijgen, of omdat je een kwetsbaarheid hebt en graag alle tijd en ruimte wil hebben? Privéles kost 68 euro per uur. Je kunt op elke doordeweekse  dag een privéles boeken tussen 9.00 uur en 18.00 uur, neem hiervoor contact op met Anna

Yoga & Antomie

Altijd al nieuwsgierig geweest wat er met je lijf gebeurt in yoga? Waarom sommige houdingen zo lastig zijn, terwijl andere zo makkelijk gaan? Boek dan een workshop Yoga & Anatomie.

Meer over Yoga & Anatomie

Outdoor Yoga

In de zomer zijn bij warm weer alle lessen op de Bagdaddreef 2 lekker buiten.  Yoga op het beschutte terras, lekker in het zonnetje.

Vanaf april/mei zijn de vrijdagmorgen en zaterdagmorgen les vaak buiten.

Meer info over Outdoor yoga

Yoga op locatie

Vereniging met een lustrum, een moment van ontspanning op de werkvloer of yoga op school, je kunt Anna inhuren om een les op jouw locatie te geven. Samen stemmen we tijd en inhoud af.

Informeer naar de mogelijkheden

Yoga Kinderfeestje

Is jouw kind dol op yoga? Boek dan een yoga kinderfeestje! Samen gaan we op een feestelijk  yoga avontuur!

Meer over Yoga Kinderfeestjes