Open dag 10 juni 2023

Op 1 april 2022 ging een langgekoesterde droom in vervulling: Mijn eigen kleinschalige yogaplek met een tuin voor outdoor yoga op de Bagdadreef 2 in Utrecht Overvecht. Ik wil je graag uitnodigen om te komen kijken! Kom gratis yoga uitproberen op de open dag in een huiselijke kleinschalige omgeving.

open dag dag 2023

Ben je nieuwsgierig naar Anna’s Yoga Tree? Benieuwd naar yoga maar je hebt de stap nog niet durven nemen? Kom dan nu naar de Open dag. Gratis en vrijblijvend maak je kennis met verschillende yogastijlen in korte proeflessen en ontmoet je de community onder het genot van iets lekkers.

De lessen duren ongeveer 20 minuten. Er zijn slechts 5- 8 plekken per les, dus geef je op om je te verzekeren van een plekje!

Programma

10.00 uur Inloop​ Welkom! Kom lekker aan en word wakker met een vers kopje koffie of thee met iets lekkers.

Wil je fitter en leniger worden en ontspanning trainen? Kom kennis maken met Outdoor Hatha yoga. De basisstijl waaruit veel andere stijlen zijn ontstaan. Lekker wakker worden met een lesje in de frisse buitenlucht.  In deze les beginnen we met zonnegroeten die je hartslag omhoog brengen. Daarna trainen we kracht, balans en flexibiliteit met statische houdingen. We eindigen met een heerlijke ontspanning.

Boek deze gratis proefles hier

Ga je mee op yoga avontuur? Kom spelen en ontspannen met je kind bij Ouder & Kind yoga. Een speelse kennismaking met yoga en een uniek momentje van verbinding met je kind.

Boek deze gratis proefles hier

Do you like to move? Get to know Flow Yoga, a dynamic vinyasa style class. In this class you flow from posture to posture on the rythm of your breath. An energetic class with extra attention for the core.

Book this free trial class here

 

Wil je weten welke stijl het best bij je past? Een vraag over een houding? Of vindt je het gewoon leuk om de docenten te ontmoeten? Pak een kopje koffie of thee en stel je vraag.

Book this free trial class here

 

Sta jij voortdurend aan? Ben je toe aan ontspanning? Ontdek Yin Yoga. Een yogavorm met zo min mogelijk inspanning waarbij je vooral zit en ligt. In Yin yoga houdt je stretch houdingen lang aan wat zorgt voor een vergrote flexibiliteit en een diepe mentale release.

Boek deze gratis proefles hier

 

Benieuwd wat er in je lijf gebeurt als je yoga doet? Waarom het een
je zo makkelijk afgaat en het ander niet? Anatomie is heel belangrijk bij Anna’s Yoga Tree. Elk lijf is anders en anatomie helpt ons te begrijpen wat er in fysiek in het lijf gebeurt. In deze les neemt Anna je mee in haar passie en leer je kijken als een yogadocent. Zo ontdek je hoe  anatomische principes een
rol in jouw lijf spelen.

Boek deze gratis proefles hier

 

11.15 Ontmoet de docenten en Q & A met Anna, Vera & Shona. Wil je weten welke stijl het best bij je past? Een vraag over een houding? Of vindt je het gewoon leuk om de docenten te ontmoeten? Pak een kopje koffie of thee en stel je vraag.​

Wil je fitter en leniger worden en ontspanning trainen? Kom kennis maken met Hatha yoga. De basisstijl waaruit veel andere stijlen zijn ontstaan. In deze les beginnen we met zonnegroeten die je hartslag omhoog brengen. Daarna trainen we kracht, balans en flexibiliteit met statische houdingen. We eindigen met een heerlijke ontspanning.

Boek deze gratis proefles hier

Altijd al eens model willen zijn? Dit is je kans! Onze professionele huisfotograaf en yogi Neeltje Kleijn is vandaag aanwezig om je in je mooiste yogapose vast te leggen. 

Boek je minute of fame hier

 

 

 

Kom gezellig met ons in de tuin zitten en geniet van een kopje soep en versnaperingen.

 

 

Praktisch

  • Voor wie: Iedereen die nieuwsgierig is naar yoga bij Anna’s Yoga Tree. Met of zonder yoga ervaring, met of zonder een fit lijf. Yoga is voor iedereen! Twijfel je toch nog? Aarzel niet om een vraag te stellen.
  • Locatie: de open dag vindt plaats op de Bagdaddreef 2. Dit is het hoekhuis met de planten. Toegang via de tuin. Een deel van de lessen vindt plaats in de tuin. Er is een schaduw/regendoek aanwezig.
  • Boeken: Klik op de gewenste les. Klik op boek je les en maak  je account aan door het inschrijfformulier in te vullen. Activeer je account met de link uit de email  en rond je boeking af. Als je mee wil doen met een proefles is het aan te raden een gratis plekje te reserveren, maar even binnenlopen mag altijd. Er geldt een maximum van twee lessen per persoon. Je bent ook welkom om gewoon een kijkje te komen nemen. Bij de Ouder & kind les is een plekje voor een deelnemerpaar, dus een ouder met kind.
  • Meenemen: Trek kleren aan waarin je makkelijk kunt bewegen. Yoga doen we zonder schoenen. Matjes en props zijn aanwezig.
open dag gratis yogales