Ouder & Kind Yoga

De eerstvolgende Ouder & Kind workshop staat gepland op zaterdag 2 oktober 2021

Yoga met je kind, hoe fijn is dat? Samen ontspannen, houdingen aanhouden en plezier maken. Elke maand gaan we bij Anna’s Yoga Tree op yoga avontuur. Doe je ook mee? Voor kinderen vanaf vier jaar. Grootouders, tantes etc. zijn natuurlijk ook welkom! Yoga ervaring is niet nodig. De les duurt een uur inclusief een kopje thee of water. De les vindt buiten plaats op de Jagerskade 13 met 1,5 meter afstand tussen de koppels. De les is in principe voor een ouder en een kind, daar jullie ook zullen samenwerken. Wil je toch graag nog een kind meenemen, neem dan contact op om te kijken wat er mogelijk is. De les vindt plaats op het beschutte terras.

Ouder & kind yoga is elke eerste zaterdag van de maand, behalve rond feestdagen en vakanties. Kijk hier voor het actuele rooster. Je kunt mee doen met een losse ouder & kind les of met een ouder & kind strippenkaart.

Kom je voor het eerst? Klik op boek je les en maak  je account aan door het inschrijfformulier in te vullen. Activeer je account en rond je boeking af.

Binnenkort start er ook een pilot Ouder & Peuteryoga voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Je kunt vast je interesse kenbaar maken door te emailen.

Ouder & kind yoga bij Anna's Yoga Tree Overvecht