Ouder & Kind Yoga

De volgende workshop is op zaterdag 7 oktober om 10.00 uur

Kijk ook eens bij Ouder & Peuter Yoga

Yoga met je kind, hoe fijn is dat? Samen ontspannen, houdingen aanhouden en plezier maken. Elke maand gaan we bij Anna’s Yoga Tree op yoga avontuur. Doe je ook mee? Voor kinderen in de basisschool leeftijd Grootouders, tantes etc. zijn natuurlijk ook welkom! Yoga ervaring is niet nodig. De les duurt een uur inclusief een kopje thee of water. De les is in principe voor een ouder en een kind, daar jullie ook zullen samenwerken. Wil je toch graag nog een kind meenemen, neem dan contact op om te kijken wat er mogelijk is.

Ouder & kind yoga is elke eerste zaterdag van de maand, behalve rond feestdagen en vakanties. Kijk hier voor het actuele rooster.  Je kunt je inschrijven voor de cursus: september tot maart / maart tot augustus of een losse ouder & kind les boeken.

Er is nu ook Ouder & Peuteryoga voor kinderen vanaf 2,5 jaar.

Ouder & kind yoga bij Anna's Yoga Tree Overvecht

Samen plezier maken

Bij kinderyoga draait het om dezelfde principes als bij volwassen yoga. Yoga gaat om zijn wie je bent. Om voelen hoe het met je lijf is en daarnaar handelen. Yoga leert je grenzen aan te geven en verbinding te maken met de mensen om je heen. Bij yoga gaat het niet om het resultaat maar om het proberen.

Yoga leert kinderen lichaamsbewustzijn, kracht, lenigheid, balans, concentratie, coördinatie, creativiteit en zelfvertrouwen. Kinderyoga biedt kinderen al jong een tool die helpt om veiligheid en rust te vinden in een wereld waarin we heel veel moeten. Bovenal is kinderyoga plezier maken! Want, ja we doen zonnegroeten en daar zingen we wel een leuk liedje bij.

Bij Ouder & Kind Yoga werk je samen met je kind. Het is een intieme manier om je te verbinden met je kind, en tegelijkertijd ook een work-out voor jou.