Praktisch

Bij Anna’s Yoga Tree heb je een vaste les, zodat je in een vertrouwde omgeving kunt yogaën. Tegelijkertijd heb je de flexibiliteit om in te halen in een van de andere lessen als je een keertje niet kunt. AYT werkt met Momoyoga, zo kun je, online of via de app, altijd je eigen lessen beheren

Via het rooster koop je de leskaart die bij je past: van losse les tot onbeperkt. Bij wekelijks of onbeperkt kies je een vaste dag en tijdstip en schrijf je je in voor de eerste les waaraan je mee wil doen. Je wordt dan automatisch ingeschreven voor de reeks zover je tegoed hebt.

 

Kun je een keertje niet, schrijf je dan minimaal drie uur van tevoren eenvoudig uit in het systeem, je kunt dan deze les in dezelfde periode inhalen door jezelf voor een van de andere lessen in te schrijven of een vriend(in) meenemen. Hoe meer lessen je koopt, hoe goedkoper het per les is.

 

Anna’s Yoga Tree vindt het belangrijk dat yoga toegankelijk is voor iedereen. Daarom werk ik met veel plezier samen met Upas. Je kunt je volledige Upas tegoed besteden bij Anna’s Yoga Tree.

 

Eerst een keertje uitproberen?

Een proefles kost 5 euro

Prijzen 2019-2020

 

16 lesweken

16 lesweken

Onbeperkt

1 keer per week

240,64 euro

144,64 euro

 

Geldig voor 20 weken

8 lesweken

Onbeperkt

132,32 euro

 

8 lesweken

1 keer per week

80,32 euro

Geldig voor 10 weken

Losse les

 

12,00 euro