Tarieven

Bij Anna´s Yoga Tree beoefen je yoga in een veilige en vertrouwde omgeving. We kennen jou en je lijf en coachen je door de tijd heen. Je kunt kiezen voor een vaste les, zodat je in een vertrouwde omgeving kunt yogaën. Tegelijkertijd heb je de flexibiliteit om in te halen in een van de andere lessen als je een keertje niet kunt. Lessen boeken doe je zelf met Momoyoga. Zo kun je, online of via de app, je eigen lessen beheren.

We werken met abonnementen van een half jaar, die ingaan na de zomer- en na de voorjaarsvakantie. Met een abonnement is je vaste plek in je favoriete les gegarandeerd. Stroom je later in of heb je meer flexibiliteit nodig? Kies dan voor een 16 weken abonnement (20 weken geldig), of een losse leskaart.

NL_WEB_Annasyogatree_-4562

Proefles

Wil je meer ontspanning? Leniger worden? Sterker worden? Of yoga nu nieuw voor je is of je al wat ervaring hebt, er is altijd een les die bij je past. Volg vrijblijvend een proefles. Je boekt je proefles in een paar eenvoudige stappen: Maak een account aan in het boekingssysteem, boek de les die je wilt uitproberen en kies voor proefles. Vergeet niet je account te activeren met de code die je via de email krijgt.

Tarieven

Naam Aantal lessenPrijs per lesTotaal
Proefles1 maand geldig5 euro
2 verschillende proeflessen1 maand geldig26 euro12 euro
Semester abonnementElke week les tot de voorjaarsvakantie. Het makkelijkste en het goedkoopste wekelijkse abonnement.239 euro207 euro
Onbeperkt Semester abonnement Geldig tot voorjaarsvakantie (23 weken)OnbeperktVoor vijf euro per week meer, volg je zoveel lessen als je wilt322 euro
16 weken abonnement20 weken geldig1610 euro160
Onbeperkt 16 weken abonnement16 wekenOnbeperktVoor vijf euro per week meer, volg je zoveel lessen als je wilt240
Losse les1 maand geldig115 euro
5 rittenkaart5 maanden geldig51260 euro

Op alle lessen zijn de algemene voorwaarden van toepassing.